1212 Budapest Széchenyi u. 58.
Tel./Fax: +36 20 852 2510
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P: 10-18, Sz-V: ZÁRVA

Keressen pár gyors lépésben oldalunkon...

Megváltozott nyitvatartás:

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy üzletünk

határozatlan ideig az alábbi nyitva tartás szerint üzemel:

Hétfőtől Csütörtökig 10h-18h .

P. - Szo. - Vas.: ZÁRVA

Megértésüket köszönjük.

Tisztelt látogató!

Webáruházunk nem tökéletes.
Az esetleges hibákért, kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.
Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken.

Szállítás

Személyes átvétel:

 Telefonon történt egyeztetés után, a Budapest 1212, Széchenyi utca 58. Szám alatti üzletünkben vehető át a befoglalt árú, munkanapokon 10:00 és 18:00, szombaton 9:00 és 12:00 között.

Házhoz szállítás futárszolgálattal, utánvéttel, Budapest területén:

A kiszállítást országosan futárszolgálat végzi, 1csomagnál 2 kg tömeghatárig. Hétfőtől péntekig a 12:00-ig megrendelt árut - a raktárkészlet erejéig – a rendelést követő munkanapon a futár a megrendelésben megadott címre, munkaidőben kiszállítja. A 12:00 után megrendelt, készleten lévő árut a rendelést követő munkanapon adjuk át a futárnak kiszállításra. Amennyiben ettől eltérő - kézbesítéssel kapcsolatos igénye van, kérjük azt külön a megjegyzés rovatban, vagy telefonon jelezze a megrendeléskor, mielőtt az áru átadásra kerül a futárnak. Célszerű szállítási címként olyan címet megadni, ahol munkaidőben a csomag megrendelője, megbízottja tartózkodik és a csomag átvétele egyszerűen megoldható. Amennyiben a küldemény kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott telefonszámon kapcsolatfelvételt kezdeményez. A kézbesítés sikertelensége illetve telefonos egyeztetés eredménytelensége esetén a futár a csomagot visszáruzza. A csomag visszáruzása után telefonon, illetve a megadott e-mail címen kapcsolatfelvételt kezdeményezünk a rendelés további sorsát illetően. Ha a megrendelő a megrendelt árura továbbra is igényt tart, akkor előre történő átutalással, az utalás beérkezését követő munkanapon tudjuk teljesíteni a szállítást, felszámítva az újbóli szállítási- és visszáru költséget. Amennyiben az egyeztetés eredménytelen, a megrendelést követő 8. nap után a megrendelést semmisnek tekintjük, illetve a számlát sztornírozzuk.

 

Házhozszállítás, Budapest I. körzetben, utánvéttel:

Csomag tömege Szállítási díj
0 kg - 20,0 kg 900 Ft
21,0 kg - 40,0 kg 1.200 Ft
40,0 kg felett Egyéni
   

 

Házhozszállítás, Budapest II. körzetben, utánvéttel:

 

Csomag tömege Szállítási díj
0 kg - 20,0 kg 1200 Ft
21,0 kg - 40,0 kg 1.700 Ft
40,0 kg felett Egyéni
 

 

 

 Budapest I. körzetbe tartoznak a IX., a XX. és a XXI. kerületek.
Budapest II. körzetbe tartozik Budapest összes, az I. körzeten kívül eső kerülete, valamint Szigethalom, Halásztelek és Szigetszentmiklós.

 

Csomagküldés a Magyar Postával, ajánlott küldeményként, előre utalással:

Csomag tömege Szállítási díj
0 kg– 0.5 kg-ig 780 Ft
0.6kg - 1kg-ig 1200 Ft
1.1kg – 2kg-ig 1400 Ft
   

 

 A megrendeléstől számított 24 órán belül rendelését e-mailben vagy telefonon visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk a szállítás várható időpontjáról. Raktáron lévő árut, a visszaigazolást követő 24 órán belül, az átvétel pontos helyéről és idejéről, telefonos egyeztetés után szállítjuk ki, illetve postázzuk.

 

Csomagküldés futárszolgálattal, utánvéttel:

Magyarország területén 1 csomagnál 2.0 kg tömeghatárig és 49900.Ft értékhatárig a futárszolgálat bruttó 1990.Ft-ért szállít utánvéttel. A megrendeléstől számított 24 órán belül rendelését e-mailben visszaigazoljuk, és a megrendelt termék átadásra kerül a futárszolgálatnak. A fizetés, készpénzben történik a futárnak, az áru átvételekor. Kérjük, ellenőrizze a csomag sértetlenségét, tartalmát és ha a csomag sérült, vagy hiányos, ne vegye át. Reklamációt csak a helyszínen felvett jegyzőkönyv alapján áll módunkban elfogadni.

 

Előre átutalással történő vásárlás:

Magyarország területén 1 csomagnál 2.0 kg tömeghatárig és 49900.Ft értékhatárig a futárszolgálat bruttó 1690.Ft-ért szállít, előre utalás esetén. A rendelés visszaigazolásával egyidejűleg megküldjük a számla azonosító adatait és az átutalandó összeget. Kérjük az összeg átutalását az OTP Banknál vezetett 11721002-20010173-00000000 számlára. Az összeg beérkezését követően a választott szállítási módnak megfelelően kézbesítjük a csomagot. A számla eredeti, első példányát a csomagban küldjük el.

Kosaram

Bejelentkezés